Takedown (2000)

  En afsindigt fingerfærdig hacker bryder ind i en sikkerhedseksperts computer, og så er helvede løs.


  MEGATRENDY HACKERDRAMATIK

  "Takedown" er en meget overfladisk og kun ganske sjældent interessant computerhackerfilm, der udelukkende henvender sig til et ungt og teknisk interesseret publikum, der kan lide dunke-musik og heavy metal i baggrunden, konstant som stressende faktorer.

  Verdens bedste hacker
  Kevin Mitnick er sandsynligvis den bedste hacker i verden. Han er på jagt efter mere og mere information, konstant på udkig efter nye udfordringer. Da han bryder ind i en sikkerhedseksperts (og ex-hackers) computer, begynder der at komme fart over feltet, men hvem kommer til at bøde for hackeriet?

  Speedet op
  Har man ikke spænding nok i historien, må man jo speede den op med noget stress i form af masser af blinkende, forstyrrende billeder i afsindigt hurtige klip, akkompagneret af meget høj larm-for-larmens-skyld-musik.

  Roller uden indhold
  Dette er meget kendetegnende for "Takedown". Skuespillerne er en håndfuld temmelig ukendte unge fyre og piger, der alle spiller på et meget tyndt grundlag. Kun Tom Berenger og Chris McDonald er hærdede Hollywood-mænd, men deres roller er uden indhold.  Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2000, USA, Krimi, Drama, Biografi, 91 min.

  Dansk titel: Takedown
  Instr: Joe Chappelle Prod: John Thompson, Brad Weston Manus: David Newman, Leslie Newman, John Danza, Howard A. Rodmman Baseret på: bog af Tsutomu Shimomura og John Markoff Foto: Dermott Downs Klip: Joe Rabig Mus: Chris Holmes