Pigen og vandpytten (1958)

  Et spirende teatertalent får sit livs chance af direktøren, da der muligvis er mange penge på vej fra den rette investor.


  GLAD OG FREJDIG KOMEDIE

  Lily Broberg og Preben Mahrt giver den alt, hvad komedien kan trække i dette evigtsøde kærligheds-forviklingsdrama, hvor trådene først sent – men naturligvis forløsende – bliver redet ud.

  Birolleskuespillerinde med ambitioner
  Lily Brobergs Mai Grøndahl spiller kun biroller på teaterdirektør Buster Larsens teater, men da der går rygter om, at hun er forlovet med den stenrige skibsreder, Erik Thorbjørn, får Grøndahl – under det bedre klingende kunstnernavn, Granner – hovedrollen i teatrets nye forestilling.

  Pyssenysset
  At der overhovedet ikke er hold i rygterne er en helt anden sag. Men filmen løser dét problem på sin egen pyssenyssede måde, sådan at det alt sammen kommer til at gå, som det skal.

  Ikke meget at råbe hurra for
  Ind imellem er der scener af skønt morsom karakter, særligt i den friske og frigjorte start. Siden daler niveauet støt, og der bliver efterhånden meget lidt at råbe hurra for. Undtagelsen er Buster Larsens skønne teaterdirektør.
   

  Gennemtåbelig rolle

  Christian Arhoff er tilbage i en gennemtåbelig rolle som fummelfingret og "morsom" assistent. En rolle, han spiller med fascinerende sikkerhed. Dirch Passer og Kjeld Petersen, som man brugte i markedsføringen af filmen, har en enkelt ligegyldig (men nogenlunde morsom) scene meget tidligt i filmen.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024