Far til fire med fuld musik (1961)

  Både Lille Per og Ole havner i fristerens kløer men bliver heldigvis reddet på målstregen.


  FAR TIL FIRE PÅ DYBT VAND

  De originale Far til fire-film:
  Far til fire (1953)
  Far til fire i sneen (1954)
  Far til fire på landet (1955)
  Far til fire i byen (1956)
  Far til fire og onkel Sofus (1957)
  Far til fire og ulveungerne (1958)
  Far til fire på Bornholm (1959)
  Far til fire med fuld musik (1961)
  Far til fire i højt humør (1971)

  Endnu et suppeopkog på en gulnet opskrift: Lettere forvoksede børn og temmelig stivnede voksne tapper de sidste dråber af et allerede fortærsket "koncept" - Far til fire for fuld underholdning lige nøjagtig under det acceptable niveau.

  Idyllen skal genrejses!
  Den stakkels Lille Per er begyndt at spille fodbold og får presset at føle på egen krop. Ole kommer i knibe, da han mod sin vilje bliver involveret i et røveri. Det er nye toner i et ellers helt igennem idyllisk Far til fire-univers. Vi er slet ikke vant til den slags problemer.

  Nyt liv til hyggekrogen
  Far og onkel Anders tager imidlertid problemerne med forholdsvis oprejst pande, hvad der selvfølgelig er livsnødvendigt, for at den gamle idyl kan overleve og genopstå i hyggekrogen.

  Tyndslidt manus
  Filmen hører til blandt de mere uinspirerede i serien med et gennemført tyndslidt manuskript af Jon Iversen og instruktøren Alice O'Fredericks.

  Efter formlen
  Instruktionen halter også og er uden ambitioner: Skuespillet skal bare være, som det plejer. Så laver vi lidt spas ind imellem, og så er den film i kassen. Tja, sådan lavede man jo film på samlebånd i de glade dage i Danmark.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024