In Cold Blood (1996)

  To røvere bryder ind midt om natten på en farm og gør kort proces med den uskyldige familie.


  UHYGGELIGT STÆRKT DRAMA

  Filmatiseringer af Truman Capotes roman:
  In Cold Blood (1967)
  In Cold Blood (1996)

  Denne tv-miniserie er ligesom biografsuccesen fra 1957 baseret på Truman Capotes populære roman om idyllen i en lille amerikansk landsby - idyllen der brat blivet spoleret, da to røvere lægger vejen forbi familien Clutters farm. Et besøg der kommer til at ændre alt.

  Kort proces
  De to skæve eksistenser, Dick og Perry, har hørt et rygte om, at der gemmer sig et fyldt pengeskab på familien Clutters farm. Derfor bryder de ind midt om natten. Da der viser sig ikke at være nogle penge, beslutter røverne sig for at gøre kort proces.

  Overrumplende
  Man kan med fordel se tv-serien helt uden at kende historien bag, så bliver man så meget desto mere overrumplet undervejs. Filmen bliver bare bedre og bedre, og tre timers spilletid flyver afsted i denne nærved perfekte iscenesættelse.

  Prikken over i’et
  Skuespillet er fantastisk nærværende, fotograferingen er smuk og musikken sætter prikken over i'et.

  Omhyggelige persontegninger
  De to historier i historien møder hinanden på en smertefri og betagende måde, og de forskellige personer i handlingen tegnes alle omhyggeligt.

  Neglebidende
  I sandhed en fremragende, neglebidende og mesterligt iscenesat tv-miniserie, der vinder ved at blive set i ét stræk. Blandt skuespillerne skiller Eric Roberts sig særligt ud med en fremragende præstation; en af karrierens bedste.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024