2012: Ice Age (2011)

  En torpedo-hastigt fremrykkende gletsjer er godt i gang med at mase USA i stykker. En lille kernefamilie kæmper for livet.


  KATASTROFE-KLISTER

  Se hellere:
  2012 (2009)

  Spektakulært stupid katastrofefilm, produceret direkte til video.

   

  Dommedagsprofetisk udløsning
  "Ige Age: 2012" er en vaskeægte dommedagsprofetisk udløsning, der virkelig straffer de ottecylindrede amerikanerbiler og deres flommefede chauffører på den hårdest tænkelige måde.
   

  Med lynets hast

  En lille nuttet kernefamilie har netop afleveret kernedatteren til et liv som studine i New York, da en gigantisk klimaforandring sætter turbo på fra nord. Med lynets hast maser en kyst-til-kyst-gigantisk gletsjer sig ned fra Canada mod Mexico og ødelægger alt på sin vej. Nu er far, mor og søns opgave at nå at redde datterens liv, før gletsjeren gør hende til iskrystaller, men denne mission er bestemt ikke ufarlig.

  Primitivt iscenesat
  Decideret primitivt iscenesat med billige special effects, skidt skuespil og konstant støjinferno, er filmen ikke en katastrofefilm med Oscar-potentiale. Vel vidende at produktionen er skudt direkte til video tages der dog også tilsvarende lettere på hele udstrålingen og det tekniske niveau.

  Bag det kiksede ydre..
  Bag det kiksede ydre og de håbløse overdrivelser gemmer der sig en lille rest af noget ægte overlevelsesinstinkt, og det gør faktisk begivenhederne en anelse underholdende. Værdien af underholdningen ligger dog først og fremmest i de talrige latterlige scener, der nærmest står på nakken af hinanden for at drive rovdrift på virkelighedens klima-forudsigelser.  Anmeldt i 2011 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2011, USA, Katastrofefilm, Action, Teenagere, 91 min.

  Dansk titel: Ice Age 2012
  Instr: Travis Fort Prod: David Michael Latt Manus: Paul Sinor, Victoria Dadi Foto: Alexander Yellen Klip: Ashley Carr, Brian Finifter Mus: Chris Ridenhour
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation