The Shield [4] (2005)

  En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.


  BESKIDT BANDE #4

  Sammenhængende i denne serie:
  The Shield [1] (2002)
  The Shield [2] (2003)
  The Shield [3] (2004)
  The Shield [4] (2005)
  The Shield [5] (2006)
  The Shield [6] (2007)
  The Shield [7] (2008)

  Blandt seriens fans er fjerde sæson dømt mere eller mindre ude, i hvert fald er udtalelserne hårde, og bedømmelserne middelmådige. Set i dette perspektiv er sæsonen en positiv overraskelse, hvor det friske pust primært består i Glenn Closes gæsteoptræden som ny leder af politistyrken i Farmington, Los Angeles.

  Små & store udfordringer
  Close gør det godt i et svært indhop, og sæsonen kredser dygtigt om de små og store udfordringer, hun møder som kvinde i en meget mandsdomineret verden.

  Længere scener
  Tempoet er skruet en anelse ned i forhold til de tre første sæsoner. Scenerne er længere, og det kan givet være et irritationsmoment for fans af den dokumentarisk-fotografiske stil, der ellers er kendetegnende.

  Samme stil & tone
  Ellers er stilen og tonen helt den samme, og blandingen af det visuelt hektiske og ro på lydsiden fungerer stadig fremragende.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2005, USA, Krimi, Thriller, Drama, 598 min.

  Dansk titel: The Shield [4]
  Instr: Scott Brazil, Paris Barclay, Guy Ferland, Dean White, Vondie Curtis-Hall, Nick Gomez, Philip G. Atwell, Stephen Kay, David Von Ancken Prod: Shawn Ryan m.fl. Manus: Shawn Ryan m.fl. Foto: Rohn Schmidt Klip: Jordan Goldman
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation
  Priser
  • GG-N - Bedste skuespillerinde (Close)