Out of Time (2003)

  En udkantsbetjent med en kræftsyg kæreste beslutter at bruge narkopenge til en mulig helbredelsesplan, men han bliver røvrendt på det groveste.


  HØJ PULS

  Effektiv underholdning fra start til slut: "Out of Time" har krudt i røven og formidler det højspændte psykologiske drama medrivende.

  Betændt affære
  Udkantebetjenten Matt har en affære med Ann, hvis mand er den jaloux og hårdtslående type. Da Ann får at vide af lægen, at hun er uhelbredeligt kræftsyg, vælger Matt at snuppe en ordentlig pose penge fra en netop afsluttet narkosag.

  Fanget på flere fronter
  Dem giver han til Ann - men nu er Ann forsvundet fra Jordens overflade, og det står klart, at Matt er blevet røvrendt. Nu er han fanget på flere fronter: kollegerne har ham snart under mistanke, men Ann skal findes!

  Begavet opbygning
  Filmens thrill er begavet opbygget, og Denzel Washington er overbevisende cool i den jagede og røvrendte hovedrolle. Som tingene spidser til, bliver filmen også tiltagende hektisk, uden at den taber nerven på gulvet.

  Det gode & det onde
  Klichéerne trives og dyrkes, men historien er generelt præget af en finurlig sammenskrivning af godt og ondt, som til sidst på forunderlig vis kan gå op i en højere enhed.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2003, USA, Thriller, Krimi, 105 min.

  Dansk titel: Out of Time
  Instr: Carl Franklin Prod: Jesse Beaton, Neal H. Moritz Manus: David Collard Foto: Theo van de Sande Klip: Carole Kravetz Aykanian Mus: Graeme Revell