Click (2006)

  En kæk karrieremand med kernefamilie får alle tiders mulighed for at kontrollere sit liv, da en mystisk mand forærer ham en universalfjernbetjening med en usædvanlig programmering.


  FESNE FIDUSER

  Eventyrlig voksenkomedie, der forsvinder i sin egen overhævede bolledej og kun byder på ganske få reelt morsomme indslag.

  Unik fjernbetjening
  Arkitekten Michael Newman har kone, børn og hund, men det er svært at være flere steder på en gang. Så da han ad kringlede omveje får foræret en ganske særlig fjernbetjening, ændrer det med ét hans liv.

  Livet på pause
  Med dette stykke legetøj kan han nemlig sætte sit liv på pause, spole og kigge på ekstramateriale, og det har sine fordele. Men filmens morale er selvfølgelig, at når det kommer til stykket, er det nok alligevel bedst at leve livet på den gammeldags facon.

  Hyperaktivt teknologiplot
  Der er langt mellem kluklatter-"anfaldene". Potentialet i det hyperaktive, teknologiske plot udnyttes ikke særligt godt, og Adam Sandler er bleg i den dominerende hovedrolle.

  Sprøde sminke-effekter
  De sprøde sminke-effekter sørgede for en Oscar-nominering: Vi kommer vidt omkring i Newmans liv, så han bliver både fed og gammel undervejs, for så at vende tilbage til sit gode gamle jeg.

  Finurligt indslag
  Det mest finurlige indslag i filmen er måske, at Newman-familiens skiftende hunde alle boller en stor plys-and. Plat, men lige til højrepoten.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024