The Promotion (2008)

  To mænd kandiderer til samme ledende stilling i et supermarked, og de ønsker sig det begge så brændende, at de tyr til beskidte kneb.


  UNDERSPILLET MORSKAB

  Sært uforløst komedie, der aldrig rigtig kommer ud af stedet. "The Promotion" er fuld af fint sjove intentioner, men hverken spil eller historie kommer helt ud over rampen.

  Skæve indfald
  Det betyder ikke, at filmen er decideret dårlig. Her er nok skæve indfald til at udfylde knap halvanden time.

  Intern magtkamp
  Doug og Richard søger begge en ledende stilling i et supermarked, og der opstår en intern magtkamp blandt varer og på parkeringspladsen, før afgørelsen endelig falder.

  Hverdagstrummerum
  Filmen lykkes udmærket i sine beskrivelser af hverdagstrummerum blæst op i sfærer, hvor det slet ikke hører hjemme. Men egentlig morsom er historien kun sjældent.

  Gennemført underspillet
  Det underspillede slår igennem i alle facetter af filmen, og det er ikke kun et negativt karaktertræk. Det er desværre bare ikke fulgt helt til dørs, og man sidder med en lidt flad fornemmelse.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2008, USA, Komedie, 86 min.

  Dansk titel: The Promotion
  Instr: Steve Conrad Prod: Jessica Borsiczky, Steven A. Jones Manus: Steve Conrad Foto: Lawrence Sher Klip: Myron I. Kerstein, Tim Streeto Mus: Alex Wurman