The Boys Club (1996)

  Tre teenagedrenge kommer på glatis, da en såret mand med en pistol pludselig dukker op i deres hemmelige hytte i skoven.


  TÅBELIGHEDER UDEN FILTER

  Regulært tåbeligt skrevet - og overvejende stift spillet - krimidrama, der sætter de tre teenagedrenge Kyle, Brad og Eric ud i en værre kattepine. De har ellers nok at se til med våde drømme, bøvl med forældrene og alt for mange lektier, så normalt er deres hemmelige hytte langt ude i skoven et kærkomment fristed.

   

  En fremmed mand med en gun

  Men det ændrer sig, da en såret mand med en gun i hånden pludselig en dag modtager dem i hytten. Han påstår, at han er en politimand, men mon ikke det er lidt langt ude, da han bliver ved med at modsætte sig, at drengene kontakter netop politiet.

   

  Ikke rent mel i posen

  Snart bliver det klart, at manden vist ikke har helt rent mel i posen, og det kan godt gå hen og blive helt farligt! Undervejs bliver der dog plads til, at en af drengene kan kysse lidt på en pige fra klassen (og helt affektivt tager hende på det ene bryst!). Således bliver vi mindet om, at "The Boys Club" også gerne vil være en coming of age-film.

   

  Jammerligt skrevet

  Skuespillet følger de jammerligt utroværdigt skrevne replikker, og det er hist og her temmelig tåkrummende. Man må kigge langt efter egentlig gnist både mellem de tre drenge, deres udfordringer og den nye farlige mand i hytten i skoven.

   

  Konstant musikunderlagt

  Filmen er nærved konstant belemret med både original underlægningsmusik, men i særlig grad en evindelig tsunami af pop- og "heavy"rock-musiknumre, der angivelig skal have peppet kriminaldramaet op mellem midthalvfemser-skyerne. I hvert fald medvirker et par af soundtrackets forsangere i mindre biroller.  Anmeldt i 2019 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  1996, Canada, Drama, Krimi, Teenagere, Coming of Age, 90 min.

  Dansk titel: The Boys Club
  Instr: John Fawcett Prod: Greg Dummett, Tim O'Brien Manus: Peter Wellington Foto: Thom Best Klip: Susan Maggi Mus: Jeff Bird; Michael Timmins
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation