Latter Days (2003)

  En promiskuøs bøsse ønsker at bevise, at han kan score den flotte mormon, der er hans nye nabo. En udfordring, der tager jord med.


  MODSÆTNINGER MØDES

  Spraglet men alligevel dybt kærlighedsdrama, der sætter tingene på spidsen og følelserne i højsædet.
   

  Scorer mænd på samlebånd

  En selvglad og promiskuøs bøsse scorer mænd på samlebånd, og det er blevet hans eneste holdepunkt i tilværelsen. Da en lille gruppe mormoner flytter ind i nabolaget for at missionere, bliver det en udfordring at forføre den smukkeste af dem.

  Et overfladisk væsen
  Det bliver ikke noget problem, da dennes bedst bevarede hemmelighed er, at han er homoseksuel. Men samtidig har han gennemskuet sin forførers overfladiske væsen, og nu bliver det en udfordring at finde ind til dybere lag.
   

  Længe om at blive varm

  Filmen skal bruge ti minutter på at blive varm. Starten er frygteligt poppet, og man er tæt på at stå af. Men det lønner sig alligevel at blive hængende, for filmen viser sig at have en del på hjerte. Særligt samspillet mellem de to unge mænd - hvor ekstreme modsætninger mødes - udgør en kilde til udstråling og nysgerrighed.

  Kærlighedens muligheder
  De lovligt karikerede bøsseklichéer, som kommer særligt til udtryk i den tætsiddende tøjstil og overbarberede ansigter, træder efterhånden mere i baggrunden til fordel for mere elegant afrundede syn på kærlighedens muligheder på kryds og tværs af tro, håb og fordomme. Fint spil af de øverst involverede. Desværre drukner meget af intimiteten - og ikke mindst krukkeriet - i masser af slibrig filmmusik.  Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2003, USA, Drama, Romantik, Teenagere, Homoseksuelt tema, 107 min.

  Dansk titel: Latter Days
  Instr: C. Jay Cox Prod: Jennifer Schaefer, Kirkland Tibbels Manus: C. Jay Fox Foto: Cark Bartels Klip: John Keitel Mus: Eric Allaman