Any Which Way You Can (1980)

  En mekaniker slår en proper næve, denne gang mod mafiaen, og han erobrer også kærligheden med selskab af en organgutang.


  LIVSBEKRÆFTENDE LET

  Sammenhængende film:
  Every Which Way But Loose (1978)
  Any Which Way You Can (1980)

  Mere af samme skuffe og i samme lette og alternative ånd: Buddy Van Horn har overtaget instruktørstolen fra James Fargo, men "Any Which Way You Can" kan og vil det samme som "Every Which Way But Loose".

  Håndtam orangutang
  Clint Eastwood holder sig endnu engang ikke tilbage med at svinge sine næver for penge, men denne gang kommer selveste mafiaen i vejen. Så er det godt, at han har sin håndtamme organgutang som tro støtte og følgesvend

  Farverig komedie
  Mange af de samme skuespillere stillede frisk op til en ny omgang farverig komedie. Det er ikke hverken genre- eller plotmæssigt nogen stor film, men charmen er til stede (særligt når det hele ikke går op i de billigt udseende og langtrukne slåskampe.)

  Sprøde biroller
  Blandt de sprødeste biroller kan fremhæves Ruth Gordon som den gamle mor, og den altid sært fascinerende Anne Ramsey som Loretta Quince. Garrett Snuff leverer endnu engang skæv underlægningsmusik - i det hele taget er "Any Which Way You Can" en temmelig skæv filmoplevelse.  Anmeldt i 1992 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024