Turner & Hooch (1989)

  Selvom man er perfektionist og ungkarl, kan man jo godt både få hund og kæreste.


  VELOPLAGT HUNDESPIL

  Tom Hanks er herligt veloplagt i denne noget særegne komedie, men Hanks' sprudlende spil skyldes i voldsom grad hans modspiller, den savlende mega-hund, Hooch.

  Hysterisk perfektionist
  Hanks spiller den hysterisk perfektionistiske politibetjent Scott Turner, der en dag konfronteres med en mareridtsagtig situation, da han bliver tvunget til at tage sig af en ekstremt ulækker og meget ulydig hund, efterladt af en afdød mand. Hunden terroriserer mildest talt Turners tilværelse ved at vende op og ned på hans rytmer.

  Hundevennen modner
  Men det skal snart vise sig, at Turner i grunden kun har godt af samværet med Hooch - det modner ham ganske enkelt. Og i takt med, at han kommer til at holde af den voldsomme hund, forelsker han sig også i den lokale dyrlæge.

  Alternativ charme
  Glad og livlig film med masser af morskab, veltimet og underholdende. Det savlende kræ tilfører filmen en masse alternativ charme, der også får det bedste frem i de komiske sider af Tom Hanks’ talent.  Anmeldt i 1998 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1989, USA, Komedie, Krimi, Dyr på film, 97 min.

  Dansk titel: Turner og hund
  Instr: Roger Spottiswoode Prod: Raymond Wagner Manus: Dennis Shryack, Michael Blodgett, Daniel Petrie Jr., Jim Cash, Jack Epps Jr. Foto: Adam Greenberg Klip: Garth Craven, Paul Seydor, Mark Conte, Kenneth Morrisey, Lois Freeman-Fox Mus: Charles Gross