Ballerup Boulevard (1986)

  En teenagepiges verden smuldrer, da familiefirmaet krakker, og moren ryger i fængsel. Men et lille pige-popband skal snart ændre på nedtryktheden.


  SYNG DIG UD AF SORGERNE

  Filmskoleuddannede Linda Wendel spillefilmsdebuterede med denne bittersøde teenagepige-ungdomsfilm, der glimtvis rammer nogle stemninger, men generelt synes noget flakkende.

  En rigtig livsnyder
  14-årige Pinky er en rigtig livsnyder, men det bliver der sat en brat stopper for, da familiens transportfirma krakker, og moren efterfølgende havner i fængsel for kreativ bogføring.

  Mod og pigehjerte
  De fleste venner flygter, men veninden Eva holder stand. Sammen får hun og Pinky dén glimrende idé at starte en popduo - nu genvindes mod og pigehjerte gennem musikkens rytmer. Bandet opnår nemlig stor succes til en skolefest.

  Har sine øjeblikke
  Elisabeth Gjerulff Nielsens musik er mindeværdig for både gamle og især unge. I hovedrollen som Pinky har Stine Bierlich sine øjeblikke, men er ikke lige sikker hele vejen igennem.

  Havlfalskt melodrama
  Rutinerede modspillere som Morten Grunwald, Helle Hertz og Otto Brandenburg giver prøver på talentet, men drukner i det (musikalsk, såvel som plotmæssigt) halvfalskt klingende melodrama.  Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024