To Love, Honor & Betray (1999)

  Da datteren ser sin far med en anden kvinde, går hun i baglås. Da moren dør, tror hun, faren er morderen..


  AMERIKANA-DRAMA

  Endnu et blandt mange amerikanske tv-dramaer, der bryster sig af at være baseret på virkelige begivenheder. Men hvad hjælper det, når filmudgaven er så overdramatiseret, at hvert et knips med fingrene forekommer utroværdigt?

  Et tillidsbrud
  Melissa Brennan har stor tillid til sin far, men den bliver brudt, da hun ser ham med en anden kvinde end moderen. Gennem mange gode år har faderen ellers været den perfekte familiemand.

  Kølig distance
  Melissa siger ikke noget til sin mor, Melissa bliver gift med en charmetrold, Melissa får et barn, Melissa lægger en kølig distance til sin far. Men så en dag bliver moren myrdet i hjemmet, og alt tyder på, det var Melissas far, der trykkede på aftrækkeren. Derfor vidner Melissa mod sin egen far i retten, men kan det nu virkelig også passe? Dén pæne mand?

  Ingen overraskelser
  Naturligvis udvikler sagen sig i helt nye, overraskende retninger - som slet ikke forekommer overraskende for den garvede tv-filmskigger, der efterhånden har gennemskuet hvert et fingerknips i dén industri.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  1999, USA, Thriller, 91 min.

  Dansk titel: At elske, ære og bedrage (tv)
  Instr: Peter Levin Prod: Terry Gould Manus: Dennis Nemec Foto: Nikos Evdemon Klip: Skip Schoolnik Mus: Louis Febre