Beverly Hills Cop III (1994)

  Betjenten Axel Foley er fast besluttet på at få fat på en slem forbryder, og han lægger ikke fingre imellem i sine metoder.


  RÅ ACTION - SPRUDLENDE HUMOR

  Sammenhængende film:
  Beverly Hills Cop (1984)
  Beverly Hills Cop II (1987)
  Beverly Hills Cop III (1994)

  Ligegyldigt hvor intetsigende og klichéfyldt historien grundlæggende måtte være med al dens tjubang og ratata, så skyder "Beverly Hills Cop III" de fleste uudholdelige actionscener ned med en utroligt velfungerende humor.

  Festlige forlystelser
  Eddie Murphys Axel Foley jagter en grum forbryder, hvilket bringer ham til forlystelsesparken "Wonderworld". Her må han (og hans som altid skeptiske kolleger) igennem mange af parkens enorme forlystelser - og det bliver ikke kedeligt!

  Fantasifuld humor
  Forlystelsernes outrerede karakter (fx "dommedags-simulatoren") er imponerende godt gennemtænkt - igen med en fantasifuld humor. Eddie Murphys rapkæftede Axel Foley står særligt godt til disse eventyrlige omgivelser.

  Stærk underholdning
  Ud over den herlige scenografi lader man sig rive med af det høje tempo og glemmer som oftest, at det faktisk er en ret klichémættet actionfilm, man lader sig underholde af.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023