Road Rage (1999)

  En kvinde kører lidt vildt ind foran en varebil, men det skulle hun aldrig have gjort, for manden i varebilen er psykopat.


  KRAVLEGÅRDSNIVEAU

  Endnu en amerikansk tv-film skåret efter samme læst som ca. 10.000 andre. Dramaet udspiller sig efter nogle få klichéer, der er så forudsigelige, at det er til at bide i græsset over.

  En uheldig manøvre
  Uheldige Ellen Carson kører mobiltelefonsnakkende ind foran en varebil, og det skulle han aldrig have gjort: Manden i varebilen er nemlig meget vred på den tætte trafik, da den en halvt år tidligere dræbte hans kone og datter.

  Hævn for alle pengene
  Så nu vil han (meget plausibelt) have HÆVN for alle pengene - og han udser sig Ellen og hendes familie som ofre. Og det kommer ikke til at gå stille for sig.

  Kliché-bombardement
  "Road Rage" har sine øjeblikke af rutinemæssigt veliscenesat action, men skuespillet og historien hører kun hjemme på amerikansk tv, og helst afbrudt af 60 reklameblokke, så man kan nå at glemme, hvor dårlig filmen er, før man atter bombarderes af klichéer.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  1999, USA, Thriller, 88 min.

  Dansk titel: Døden har fire hjul (tv)
  Instr: Deran Sarafian Prod: Robert Hargrove Manus: David Taylor, James Manos Foto: Cary Fisher Klip: Barry B. Leirer Mus: Joel McNeely