Din for altid (1999)

  Igennem ti år har en gymnasielærer levet i et forhold helt uden sex, da han for alt i verden vil være sin handicappede kone tro.


  DYBE FRUSTRATIONER

  Carsten Sønders novellefilm viser meget overbevisende teknisk kunnen, der er en væsentlig større film værdig. Uheldigvis er der ikke skub nok i Martin Reipuurt Brahtzs manuskript til hér at give kortfilmsformatet virkelig pondus.

  Lammet kone
  Gymnasielæreren Jeppe har valgt at tilsidesætte sit eget liv til fordel for sin spastisk lammede kone. Hun er bænket på livstid på et plejehjem efter en alvorlig trafikulykke.

  Dyb frustration
  Jeppe bliver mere og mere frustreret over sin skæbne – i takt med at lysten til at leve frit vokser og vokser. Men det bliver ironisk nok konen, der sætter en stopper for det klemte kærlighedsforhold. Pænt skuespil giver de flotte kulisser lidt ilt – alt i alt knap 40 minutters passabel underholdning.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  1999, Danmark/KortDok, Drama, 39 min.

  Dansk titel: Din for altid
  Instr: Carsten Sønder Prod: Niels Bald Manus: Martin Reipuurt Brahtz Foto: Kim Hattesen Klip: Mette Zeruneith Mus: Nikolaj Egelund