Kokken (2002)

  På Københavns hotteste salsa-restaurant kæmper vuggende hofter om hovedpræmien. Samtidig udspiller der sig et lille kærlighedsdrama.


  UBEGRIBELIGT LIGEGYLDIGT

  Hvad gør en ung kok, når han forelsker sig i en af restaurantens gæster midt under en salsa-konkurrence - og ikke kan danse salsa? I samråd med verdens måske klogeste posedame og et sæt magiske dansesko skal dén sag nu vise sig at blive enkel.

  Svært at fatte
  Hvor Shaky González og hans sammentømrede filmhold på produktionsselskabet Wise Guys Productions vil hen med denne novellefilm er svært at fatte.

  Moderne & ligegyldig
  Filmen er visuelt stærk i sit moderne udtryk, men handlingen er ubegribeligt ligegyldig. I bund og grund fremstår filmen som fyrre minutters evindeligt vuggende salsa-reklame, hvor vægten er lagt på de stærke farver.

  Gennemsigtig historie
  Der er tydeligvis ingen fornemmelse for den smule ægthed, man kunne have hentet ud af den gennemsigtige historie.

  Fuld drøn på salsaen
  Personinstruktionen er øjensynlig henlagt til tilfældighederne - til gengæld er der som nævnt fuld drøn på den gyngende (monotone) musik, non-stop.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2002, Danmark/KortDok, Komedie, Romantik, 40 min.

  Dansk titel: Kokken
  Instr: Shaky González Prod: Thomas Stegler Manus: Shaky González, Lars C. Detlefsen Foto: Rasmus Videbæk Klip: Thomas Ravn Mus: Jorge Cordero, Yadam González