Snow White: A Tale of Terror (1997)

  En ond stedmor vil gøre alt for at komme af med sin smukke steddatter i en ekstra dramatisk version af eventyret om Snehvide.


  EVENTYRGYS FOR VOKSNE

  Her har man mulighed for at opleve eventyret om Snehvide i en rigtig væmmelig gyserudgave for voksne: Masser af uhyggelige lyde og visuelle blink akkompagnerer denne dramatiske fortolkning af Grimms udødelige historie.

  Den onde stedmor
  Sigourney Weaver spiller den onde stedmor Claudia Hoffman, der gifter sig med den uvidende Friedrich. Den onde stedmor har i samarbejde med sit forheksede spejl væmmelige planer om at tilintetgøre Friedrichs skønne datter Lilliana.

  Ud i den mørke skov
  Efterhånden som Lilliana får stedmoderens had at mærke, ledes hun ud i den mørke skov, hvor hun møder en særdeles spændende fortolkning af de syv små dværge - de er ikke særligt venlige, og kun én af dem er dværg!

  Dramatisk overproppet
  Dramatisk overproppet stemningsfilm, der drukner i effektlyst og glemmer at få den særprægede historie med af bar iver. Sigourney Weavers ubehagelige stedmor er meget fint ramt, men herudover havner skuespillet i en dynge af ligegyldighed, der igen overdøves af lyd og lys i gevaldige mængder. Filmen er afgjort bedst i begyndelsen, hvor hele universet præsenteres og endnu imponerer i sin atypiske fortolkning.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1997, USA, Thriller, Fantasi, Gyser, 100 min.

  Dansk titel: Eventyret om Snehvide (tv)
  Instr: Michael Cohn Prod: Tom Engelman Manus: Thomas E. Szollosi, Deborah Serra Baseret på: eventyr af Brødrene Grimm Foto: Mike Southon Klip: Ian Crafford Mus: John Ottman