The Unsaid (2001)

  En psykolog har svære kvaler, efter at hans søn har begået selvmord. Nu forsøger han at hjælpe en anden dreng med psykiske problemer.


  DRAMA PÅ DRENGEN

  Andy Garcia leverer en overbevisende præstation som psykologen Michael Hunter, der gennem tre år har forsøgt at bearbejde tabet af sin søn, der begik selvmord i familiens garage.

  En hjælpende ånd
  Nu prøver han at hjælpe en anden dreng med psykiske problemer, og det vækker i høj grad minder fra tiden med sønnen. Men den hjælpende hånd og ånd skal vise sig at blive dødsensfarlig - stik imod alle forventninger.

  Sorg og store følelser
  "The Unsaid" starter som en kærlig og pænt stærk skildring af sorg og store følelser. Filmens første time fungerer egentlig rigtig godt. Samtidig følger vi psykologens datter, der er inde i et større oprør mod sin far.

  Vanvittig udvikling
  Undervejs i filmen sker der imidlertid ting og sager, og det hele ender - helt vanvittigt - i et actiondrama, der slet ikke står mål med filmens øvrige udstråling. Unge Vincent Kartheiser er rigtig god som den utilregnelige Thomas Caffey, der kommer i kyndige, men samtidig rystende hænder hos Michael Hunter.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  2001, Canada, USA, Thriller, Krimi, Drama, Mystik, Coming of Age, Teenagere, 105 min.

  Dansk titel: The Unsaid
  Instr: Tom McLoughlin Prod: Matthew Hastings Manus: Miguel Tejada-Flores, Scott Williams Foto: Lloyd Ahern II Klip: Charles Bornstein Mus: Don Davis