Dennis the Menace Strikes Again (1998)

  En sød men ganske uforsigtig knægt laver ulykker til stor fortrydelse for sin aldrende nabo, Mr. Wilson.


  JERN-HENRIK LIGHT

  Sammenhængende film:
  Dennis the Menace (1993)
  Dennis the Menace Strikes Again (1998)

  Denne film har aldrig set skyggen af en biograf, og det er der også mange ganske indlysende grunde til. Alene titlen lugter af rene kommercielle interesser, og det faktum, at alle skuespillere er skiftet ud siden den første film giver heller ikke den største fornemmelse af kvalitet.
   

  Velmenende men klodset

  Den velmenende men ualmindelig klodsede Dennis, der i denne film spilles af Justin Cooper, er endnu engang en plage for sin aldrende nabo Mr. Wilson (Don Rickles). Dennis’ morfar kommer på et længere besøg, men erfarer hurtigt, at det kræver sin mand at være tæt på Dennis ret længe ad gangen..

  Ikke engang morsomt for børn
  Den ene komedie-falde-på-halen-kliché afløser den anden, men det er ikke engang ret morsomt for børn - det er ganske enkelt for fladpandet og gennemskueligt, fuldkommen blottet for inspiration og udelukkende et produkt af kommercielle interesser.
   

  Ingen kreativitet

  Skuespillerne er castet med en påfaldende mangel på kreativitet, og ofte korser man sig over de tåbelige roller. Kun sjældent fortrækker den voksne en munter mine.  Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  1998, USA, Komedie, Børn på film, Familie, 79 min.

  Dansk titel: Jern-Henrik vender tilbage
  Instr: Charles T. Kanganis Manus: Tim McCanlies Baseret på: karakterer af Hank Ketcham