2 ryk og 1 aflevering (2003)

  En række halvvoksne fodbolddrenge oplever livets op- og nedture, især med personer af det modsatte køn.


  VAG TEENAGEDRAMATIK

  Ambitionsniveauet i dette danske teenagedrama synes at kunne ligge på et ganske lille sted. Den primære faktor til filmens manglende bid er et vagt manuskript, der ikke bevæger sig en centimeter ud over gamle klichéer.

  Farveløst
  Fortællestilen er desuden farveløs og kedsommelig: Begivenhederne kommer i de fleste tilfælde til at fremstå som enkelte små historier, der er jappet igennem uden de store kreative bagtanker.
   

  Svært at koncentrere sig

  Jacob Krarup spiller hovedrollen som teenagedrengen Jakob, der går meget op i fodbold. Men på det sidste er interessen for piger også for alvor begyndt at melde sig. Det kan være svært at koncentrere sig om begge dele. I hvert fald på samme tid.

  Famlende
  Filmen famler kejtet (og kækt musikunderlagt) rundt i alle sine små historier i forsøget på at skabe noget sammenhængende, men det lykkes ikke. Talrige stemninger skal fyres af som kinesere Nytårsaften, og man når aldrig at komme bare nogenlunde i kontakt med personerne i handlingen.  Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2003, Danmark, Drama, Teenagere, Coming of Age, Komedie, 96 min.

  Dansk titel: To ryk og en aflevering
  Instr: Aage Rais-Nordentoft Prod: Ib Tardini, Louise Vesth Manus: Aage Rais, Jesper Wung-Sung Foto: Jacob Banke Olesen Klip: Mahi Rahgozar Mus: Eva Noer Kondrup m.fl.
  Priser
  • RB-N - Bedste børnefilm