Bramadero (2007)

  To mænd glider nøgne rundt om - og i - hinanden midt i et ufærdigt etagebyggeri.


  DRAMATISK SAMLEJE

  + PLUS: visuelt dragende | kropsdyrkelse
  -MINUS: teatralsk | søgt historie

   

  Byggekaos. Følelseskaos. Identitetskaos. "Bramadero" er en tavs og teatralsk kortfilm om sex og frustration. Visuelt dragende i sin lyriske stil formidler filmen en række stemninger omkring seksualakten mellem to mexicanske mænd.
   

  Går i lag med hinanden

  De befinder sig midt i et goldt etagebyggeri, der vel at mærke er under opførelse. Her går de så i lag med hinanden. Først forsigtigt, så mere hårdhændet. Hele tiden tavse. Men hvad vil de egentlig, kender de hinanden, og hvad skal det ende med?

  Kropslig dyrkelse
  Filmen er seksuelt eksplicit uden overhovedet at være porno. Og det er i dyrkelsen af det kropslige, at filmen har sit stærkeste udtryk. Hele den mystificerende "historie" er en kende tåbelig. I hvert fald kan det aldrig blive rigtig interessant, hvad de to vil med hinanden, i og med at alt er overladt til fantasien: Vel at mærke i et ekstravagant teatralsk udtryk.

  Interessant tavshed
  Filmens tavshed er interessant, og den lyriske tilgang til samlejet er alt andet lige et friskt indspark.  Anmeldt i 2011 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2007, Mexico, Homoseksuelt tema, Erotik, Drama, 21 min.

  Dansk titel: Bramadero
  Instr: Julián Hernández Prod: Roberto Fiesco Manus: Julián Hernández Foto: Alejandro Cantú Klip: Emiliano Arenales Osorio
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation