My Little Eye (2002)

  Fem unge mennesker tilbydes $1 mio. for at deltage i et livestreamet internet-realityshow. Men noget er helt galt i udkantshuset.


  I SØGELYSET

  Ikke den allermest originale overvågnings/udkants-gyser, men "My Little Eye" blomstrer alligevel i glimt gennem sit udkants-inciterende plot, hvor fem unge og "håbefulde" typer har meldt sig som deltagere i et livestreamet internet-realityshow med kameraer all over.

   

  Ingen perspektiver på indendørsbegivenhederne

  Helt godt bliver det, når vi får serveret den store og lidt uhumske villa udefra, især da det begynder at sne – ægte! Men det er desværre langt fra instruktør Marc Evans' hovedinteresse at perspektivere de indendørs begivenheder ret meget.

   

  Små og store gnidninger

  Fokus er på alle de små og store gnidninger, der opstår mellem godtfolket inden døre. Her er lidt flirt, lidt krise og – sådan lidt en passant – et hektisk pornosamleje med høje kvindestøn. Der skal jo være lidt til husarerne hjemme ved skærmene. Men snart står det klart, at noget er helt råddent i huset.

   

  Grønt "nattesyn"

  Mange af scenerne er nattescener filmet med grønt "nattesyn", hvor protagonisternes øjne bliver uhyggeligt dyriske. Men det er reelt set også det mest uhyggelige, der er at fremhæve ved (den svært musikunderkastede) "My Little Eye". Potentialet er svagt udnyttet, og klimaks flader ud.  Anmeldt i 2023 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2002, Storbritannien, Thriller, Gyser, Mystik, Seriemordere, 95 min.

  Dansk titel: My Little Eye
  Instr: Marc Evans Prod: Jon Finn, Alan Greenspan, David Hilton, Jane Villiers Manus: David Hilton, James Watkins Foto: Hubert Taczanowski Klip: Mags Arnold Mus: Bias
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation