The Hunt for the Unicorn Killer (1999)

  En karismatisk 70'er-aktivist forfører damer på stribe, men snart forsvinder hans faste kæreste, og der må stikke noget under.


  PSYKOPAT MED SOVEKAMMERØJNE

  Det virkelige livs langhårede, langskæggede og über-karismatiske autonome aktivist, Ira Einhorn, var lidt af et samtidsfænomen. Einhorn høstede ikke kun masser af velvillig support ved sine demonstrationer... også skibsbriksbunden havde travlt, for damerne stod i kø.

   

  En dyrkøbt erfaring

  Det sidste er noget, som Einhorns "faste" kæreste, Naomi Watts' Holly Maddox, må lære at leve med, hvis hun vil beholde Einhorn. Eller rettere: Hun har ikke noget valg, for Einhorn viser sig at være en psykopat med sovekammerøjne, og det kommer til at koste Holly dyrt!

   

  Alt andet end æggende

  Denne tv-film, der her er set i en halvandentimes-version (den findes også i to dele og fire timers varighed), er alt andet end æggende, med tanke på det virkelige livs mareridt, som Holly Maddox gennemlevede med Einhorn.

   

  Kejtet og gumpetungt

  Ikke ret meget af potentialet i den betændte historie udnyttes med nogen form for overbevisning. Langt det meste falder kejtet og gumpetungt (og vold-musikunderlagt), hvilket smitter af på både store og små roller. Skal man pege på en præstation, der skiller sig lidt ud, må det være Kevin Andersons Einhorn.  Anmeldt i 2023 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024