A Good Son (1998)

  En teenager overværer sin storebrors udspringskonkurrence, da en fremmed ung mand inviterer ham med op på et hustag og kysser ham.


  EN FARLIG FLIRT

  Jævnt uinteressant kortfilm, der kejtet og ikke videre velspillet forsøger at indfange en sprød forvirring om identitet og seksualitet hos en ung teenager.
   

  En god udsigt...

  Han sidder og småkeder sig til sin storebrors udspringskonkurrence, da en noget ældre ung mand pludselig spørger, om han vil med op på det nærliggende tag, hvor der en god udsigt.
   

  En svær beslutning

  Da manden kysser ham, er teenageren ikke direkte afvisende, men han kan slet heller ikke håndtere en mulig tiltrækning og risikoen for at være bøsse, hvorfor han trækker sig.

  Sitrende kommentar
  Pænt fotograferet, men uden den nødvendige nerve og troværdighed i det stærkt komprimerede plot. Filmen forbliver en lille sitrende kommentar til en homoseksuel tematik; nogen skælven bliver det aldrig til.  Anmeldt i 2013 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1998, USA, Drama, Romantik, Sport, Homoseksuelt tema, Teenagere, 12 min.

  Dansk titel: A Good Son
  Instr: Robert Little Prod: Craig Detweiler, Robert Little Manus: Robert Little Foto: Jane Ainbinder m.fl. Klip: Charles Oestreicher Mus: Alan Lee Silva
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation