Hubie Halloween (2020)

  Et bøvet voksenmobbe-offer kan måske få oprejsning, da han under Halloween-fejringen afdækker en række mærkeligheder i lokalmiljøet.


  FINURLIGE FARCELØJER

  Helt nyklassisk farce fra USA, hvor løjerne sættes på spidsen, og ekstremiteterne trives i bedste velgående. Selvsagt med hænderne over dynen og uden større krænkelses-risiko i det herrens pr 2020. Adam Sandlers Hubie Dubois er ikke den skarpeste kniv i skuffen. Faktisk er han lokalmiljøets helt store mobbeoffer, men det bider slet ikke på ham.

   

  Voksenmobbe-offer

  Han er dedikeret den selvvalgte opgave at passe på nærmiljøet, og da årets store Halloween-fejring står for døren, er han ekstra opsat og i alarmberedskab. Hubie bor hjemme hos sin gamle mor (June Squibb i en herlig birolle, om end belemret med platte t-shirts i overstørrelse, der går amok i seksuelle undertoner.) En af Hubies helt store udfordringer bliver at holde den nytilflyttede nabo i kort snor: Steve Buscemis Walter Lambert er nemlig varulv (eller er han?), og udgør som sådan en stor risiko for områdets børn og unge. Noget må gøres!

   

  Ensidigt tumpet

  "Hubie Halloween" lider noget under Adam Sandlers ensidigt tumpede hovedrollepræstation. Til gengæld er der megen morskab og skævhed at hente i birollegalleriet: Squibbs gammelmor, Buscemis varulv samt Kevin James' solbrilleklædte og bundesligafrisure-belemrede politibetjent. Deciderede grineflip udebliver, men der er levnet plads til periodisk finurlige farceløjer.

   

  En rask mængde popsange

  Underkastet en rask mængde popsange samt rigelige mængder underlægningsmusik af Rupert Gregson-Williams er filmen helt som forventet en oplevelse uden ro på. Der sker noget hele tiden - en genreklassiker - hvilket har sine fordele og ulemper.  Anmeldt i 2020 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2020, USA, Komedie, Farce, Fantasi, Gyser, 102 min.

  Dansk titel: Hubie Halloween
  Instr: Steven Brill Prod: Allen Covert, Kevin Grady, Adam Sandler Manus: Tim Herlihy, Adam Sandler Foto: Seamus Tierney Klip: Tom Costain, Brain M. Robinson, J.J. Titone Mus: Rupert Gregson-Williams