The Wrong Missy (2020)

  En kejtet og kikset fyr får ved en grum fejltagelse inviteret den forkerte kvinde (der har knald i låget) med på en vigtig forretningsrejse.


  URKLASSISKE PJATTELØJER

  Helt efter det sædvanlige overdrevs skebaloner går denne fladpandede amerikanske farce i overgear fra snart sagt første scene. Skabelonerne byder på tåbelige typer, parader af pinligheder og lidt ekstra overdrev for at tilføre løjerne lidt twists and turns.

   

  Kejtet-kikset og midaldrende

  Den kejtet-kiksede, midaldrende Tim har været på date med den på alle måder ekstreme Missy - en kvinde, han virkelig tror og håber, han har rystet af sig efter det pinlige første møde. Da han til gengæld har mødt en babe ved et tilfælde, tror han, det er hende, han har inviteret med på en vigtig forretningsrejse. Men han tager fejl.

   

  Lidt af en udfordring

  Snart gør Missy sin entré på Hawaii, hvor Tim, hans kolleger og ikke mindst chefen med kone bonder på kryds og tværs. Og det er selvsagt lidt af en udfordring at have en skingrende skør kvinde rendende rundt midt i de karriereudvidende drømme. Men måske kan Missy alligevel trylle lidt, så der bliver vendt op og ned på det hele.

   

  Kluklatter uden blomstring

  Der er ikke mange af plathederne, der sidder lige i skabet - som vi ellers kender det fra de bedste af disse Happy Madison-producerede farcer. Kluklatteren når aldrig at gå i blomst, og ekstremiteterne, der særligt udfolder sig omkring Lauren Lapkus' hysterisk-gakgakkede Missy, er egentlig kvælende.

   

  Under bæltestedet

  Den smule reelle komiske tæft, som filmen udfolder, finder vi i David Spades fascinerende underspillet-selvironiske Tim og i de få detaljer, som man virkelig længes efter flere af - særligt krydret bliver det, når vi bevæger os under bæltestedet. Med forventeligt overdrevet meget underlægnings/pop-beat-musik.  Anmeldt i 2020 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2020, USA, Komedie, Romantik, Farce, 90 min.

  Dansk titel: The Wrong Missy
  Instr: Tyler Spindel Prod: Adam Sandler m.fl. Manus: Chris Pappas, Kevin Barnett Foto: Theo van de Sande Klip: Brian M. Robinson Mus: Mateo Messina