Paul Blart: Mall Cop (2009)

  En sikkerhedsvagt i et storcenter forelsker sig, men må sætte privatlivet på standby, da bagmænd besætter centrer for nogle millioners skyld.


  TYKKEMANDS-GRIN

  Sammenhængende film:
  Paul Blart: Mall Cop (2009)
  Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

  Dåselatter-stjernen Kevin James har her en filmhovedrolle, hvor der er rigeligt med tykkemands-vittigheder: selvironien er en styrke.

  Ene mand på banen
  Paul Blart er sikkerhedsvagt i et storcenter. Han er så småt ved at blive forelsket i en rødtop, der sælger hårforlængere, da grumme bagmænd besætter centret og tager rødtoppen med flere som gidsler.

  Snarrådig & adræt
  Men røverne har ikke taget højde for Blart - og snart skal han vise sig ualmindelig snarrådig - og adræt - til stor fortrydelse for de ellers så velforberedte forbrydere.

  Hjertet på rette sted
  Komikken ligger lige til højrebenet og fungerer i store træk med hjertet på rette sted. Det er både sødladent og dumt, men Kevin James brænder igennem i den charmerende titelrolle.

  Smil på læberne
  Det former små smil på læberne, og man bærer lettere over med det flade plot. Det er i de små komiske detaljer, at denne film trækker tre små stjerner hjem.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2009, USA, Komedie, Krimi, 91 min.

  Dansk titel: Centervagten
  Instr: Steve Carr Prod: Barry Bernardi, Todd Garner, Jack Giarraputo, Kevin James Manus: Kevin James, Nick Bakay Foto: Russ T. Alsobrook Klip: Jeff Freeman Mus: Waddy Wachtel