The Highwaymen (2019)

  To pensionerede politimænd kommer på en enorm opgave, da de skal forsøge at sætte en stopper for forbryderparret Bonnie og Clyde.


  BYE BYE, BONNIE & CLYDE

  Lækker og pænt afdæmpet krimi, der perspektiverer alle tiders mest notoriske forbryderpar Bonnie og Clyde ved at fortælle historien om de to politimænd, der satte en stopper for de medie-feterede morderes hærgen.

   

  Førsteklasses indpakning

  Indpakningen af det Netflix-producerede kriminaldrama er førsteklasses, og John Schwartzmanns fotografering indfanger både 1930'er-tidsbilledet og dets mange fine landskabs-perspektiveringer fuldt ud troværdigt.

   

  Benene på jorden

  Samtidig er der grund til at glæde sig over d'herrer Kevin Costner og Woody Harrelson, der står fænomenalt til hinanden i de to hovedroller, der er ikke er skrevet for at fyre alle tænkelige politiklichéer af - snarere tværtimod. Makkerparret forbliver plantet med benene på jorden, samtidig med at der er levnet plads til overraskende nuancer.

   

  Tålmodig- og snarrådighed

  De to har fået til opgave én gang for alle at sætte en stopper for bankrøver/morder-parret Bonnie og Clyde, der har hærget stort set alle amerikanske stater over flere år. Det kræver tålmodig- og snarrådighed, og hér viser politimændene sig at supplere hinanden fint.

   

  Musikken afdæmpet

  Selvom der er alt for meget underlægningsmusik gennem hele "The Highwaymen", er det af den mere tålelige slags, der i hvert fald kender sin besøgelsestid i den forstand, at den meget sjældent volumenmæssigt stjæler billedet.  Anmeldt i 2019 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2019, USA, Krimi, Drama, 132 min.

  Dansk titel: The Highwaymen
  Instr: John Lee Hancock Prod: Casey Silver Manus: John Fusco Foto: John Schwartzman Klip: Robert Frazen Mus: Thomas Newman