House of Cards [2] (2014)

  Efter at være blevet vicepræsident har Francis Underwood ikke tænkt sig at lægge en dæmper på sit magtbegær. Mere vil have mere.


  MAGT-LIDERLIGHED #2

  Sammenhængende i denne serie:
  House of Cards [1] (2013)
  House of Cards [2] (2014)
  House of Cards [3] (2015)
  House of Cards [4] (2016)

  House of Cards [5] (2017)


  Endnu mere stiliseret kompromisløshed: Anden sæson af "House of Cards" bringer magtliderligheden ind i Det hvide Hus, efter at Francis Underwood er blevet vicepræsident.

  En plan udflettes
  Som man kunne sige sig selv, stiller Francis sig langt fra tilfreds med at være nationens nummer to, når det gælder magt. Stille, roligt men meget determineret er han ved at udflette en plan.

  Grov tone
  Den underliggende grove psykologiske tone er blevet endnu mere ekstrem. Indblikket i den politiske magtverden er malet med bred pensel og sætter bestemt ikke sfæren i noget smukt lys.

  Mere kød på birollerne
  Der kommer lidt mere kød på en del af de mange biroller, mest effektfuldt blandt de folk, der har deres gang sammen med vicepræsidenten.

  Sprød politisk underholdning
  Aldrig har amerikansk politik været så sprød og underholdende. Det er virkelig en serie, der går planken ud i udfoldelsen af magtliderlighedens mørke.

  Kompromisløst
  Kevin Spacey fortsætter ad det troværdigt kompromisløse spor med en nuanceret præstation, ligesom Robin Wright vokser med opgaven i sin støttende men autoritære hustrurolle. I rollen som mangemillionæren Raymond Tusk stråler Gerald McRaney i takt med at han ikke længere kan få sin vilje.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024