The Fall [2] (2014)

    Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast, tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.


    MØRKE I BELFAST

    Sammenhængende i denne serie:
    The Fall [1] (2013)
    The Fall [2] (2014)
    The Fall [3] (2016)

    Den krybende uhygge fra første sæson fortsætter her med kun let formindsket styrke: anden sæson af "The Fall" samler de frygtindgydende tråde og lægger i de mest intense scener atter op til gåsehud.

    Let manieret
    Niveauet er desværre ikke helt det samme, og Gillian Andersons mesterlige underspil fra første sæson drukner lidt i det manierede.

    Kamp mod tiden
    Kriminalbetjent Stella Gibson kæmper mod tiden for at få sat en stopper for Belfast-massemorderen, og snart nærmer hun sig en arrestation: men betyder det så, at vanviddet tager sin ende?

    Slibrigt utilregneligt
    Jamie Dornan får stadig det mest slibrigt utilregnelige ud af sin massemorder-rolle. Dobbeltlivet er måske det allermest skræmmende - familiefar med masser af kærlighed og kvindemorder i fritiden.

    Nordirsk hemmelighedsfuldhed
    Der er skruet lidt op for brummetonerne med tab af intensitet til følge, men den nordirske hemmelighedsfuldhed står stadig stærkt i den rolige fotografering.



    Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024