The Fall [2] (2014)

  Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast, tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.


  MØRKE I BELFAST

  Sammenhængende i denne serie:
  The Fall [1. Season] (tvs) (2013)
  The Fall [2. Season] (tvs) (2014)
  The Fall [3. Season] (tvs) (2016)

  Den krybende uhygge fra første sæson fortsætter her med kun let formindsket styrke: anden sæson af "The Fall" samler de frygtindgydende tråde og lægger i de mest intense scener atter op til gåsehud.

  Let manieret
  Niveauet er desværre ikke helt det samme, og Gillian Andersons mesterlige underspil fra første sæson drukner lidt i det manierede.

  Kamp mod tiden
  Kriminalbetjent Stella Gibson kæmper mod tiden for at få sat en stopper for Belfast-massemorderen, og snart nærmer hun sig en arrestation: men betyder det så, at vanviddet tager sin ende?

  Slibrigt utilregneligt
  Jamie Dornan får stadig det mest slibrigt utilregnelige ud af sin massemorder-rolle. Dobbeltlivet er måske det allermest skræmmende - familiefar med masser af kærlighed og kvindemorder i fritiden.

  Nordirsk hemmelighedsfuldhed
  Der er skruet lidt op for brummetonerne med tab af intensitet til følge, men den nordirske hemmelighedsfuldhed står stadig stærkt i den rolige fotografering.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2014, Storbritannien, Krimi, Thriller, Drama, Teenagere, Seriemordere, 450 min.

  Dansk titel: The Fall [2. sæson] (tvs)
  Instr: Allan Cubitt Prod: Gub Neal, Julian Stevens Manus: Allan cubitt Foto: Ruairi O´Brien Klip: Steve Singleton Mus: Keefus Ciancia, David Holmes