Under Siege 2: Dark Territory (1995)

  Skydegale terrorister gør livet surt for en hårdtslående kok og hans niece ombord på et tog.


  FAIR UNDERHOLDNING

  Sammenhængende film:
  Under Siege (1992)
  Under Siege 2: Dark Territory (1995)

  Endnu engang plat og tåbelig, men hamrende underholdende actionthriller med Steven Seagal. Efter atten minutters drøngod indledning overtager den alt for klichéfyldte og usandsynlige action og trækker i endnu højere grad end i den første historie filmen længere og længere ned i intethedsdyndet. Stadigvæk lader man sig rive med, det er god underholdning.

  En fredelig ferie?
  Casey Ryback kommer direkte fra en hemmelig mission og stiger nu på et hurtigtog, hvor han skal møde sin niece Sarah. Det er meningen, at Casey skal holde ferie sammen med hende. Hun er det eneste familie, han har tilbage. Hendes far, og altså Caseys bror, er næsten lige død.

  Skydegale terrorister
  Men der skal kun gå otte filmminutter på toget, før et hold skydegale terrorister overtager herredømmet over tog og film. Et par helt og aldeles destruktive skurke planlægger at skyde det meste af planeten i stykker ved hjælp af en satellit, der kredser et sted ude i rummet.
   

  Klar over situationens alvor

  Skurkene Penn og Dane har skaffet sig et par adgangskoder og kan nu uden videre betjene satellitten. Men naturligvis er Casey Ryback helt klar over situationens alvor, og han sørger for ikke at blive fanget af de grumme skurke og deres mange maskinpistolhjælpere.

  Komplet frygtløshed
  Sammen med en tilfældig ansat på toget går Casey til makronerne med en fantastisk snarrådighed og komplet frygtløshed, der må skræmme selv den mest hærdede militærmænd.
   

  Mål: At redde platene

  Caseys mål er - ud over at sikre planetens fremtid - at redde de godt 200 gidsler bag i toget og så selvfølgelig at sende alle skurke lige direkte i helvede, når toget som planlagt støder sammen med et 1,2 kilometer langt godstog.  Anmeldt i 1999 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024