Golden Years (1991)

  En pedel bliver bestrålet af et særligt foryngende stof og må - jaget af griske mænd - gennemleve mange kriser med sin kone.


  SOLID STEPHEN KING-TV-DRAMATIK

  "Golden Years" hører til blandt de bedre tv-filmatiseringer af Stephen King. Ikke alene er denne serie spændende og velspillet, den er også teknisk på niveau med storebror film, takket være fire ambitiøse instruktører, der har instrueret seriens afsnit på skift.

  Mystisk stof
  Harlan William arbejder som pedel på et forsøgscenter, da ulykken sker og store dele af bygningen eksploderer. Harlan bliver bestrålet af en mystisk stof.

  Yngre for hver dag
  Da han vågner op, har han det egentlig meget normalt, men det skal hurtigt gå op for ham og hans kone, at noget er helt forkert. Harlan bliver yngre og yngre for hver dag, der går. Parret får ikke fred til at sluge den ubehagelighed. Videnskabens magtmænd vil nu for enhver pris have fat i Harlan.

  Fuld af udstråling
  Skuespillerne er meget veloplagte og fulde af udstråling, hvilket giver serien en ekstra tand opad på troværdighedsbarometret. Serien er så flot og tilpas afdæmpet fortalt, at den henvender sig til et bredere publikum, end man måske umiddelbart skulle tro.  Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1991, USA, Science Fiction, Gyser, Thriller, 232 min.

  Dansk titel: Golden Years (tvs)
  Instr: Allen Coulter, Kenneth Fink, Michael Gornick Prod: Mitchell Galin, Stephen King, Richard P. Rubinstein Manus: Stephen King Foto: Alex Nepomniaschy Klip: Richard Harkness, Michael Kewley, Stephen Mark Mus: Joe Taylor