The Bumblebee Flies Anyway (1999)

  En teenager med hukommelsestab havner på en specialafdeling for unge med fatale sygdomme.


  TANKEVÆKKENDE DRAMA

  + PLUS: rolig | sympatisk | spil | tankevækkende
  -MINUS: -

   

  Et lille mirakel af en stilfærdig og tankevækkende film - fredsommelig og kærlig med fine indfaldsvinkler til de helt store temaer; livet og døden.

  Ung mand med hukommelsestab
  Elijah Wood spiller den unge Barney Snow, der er indskrevet på en specialklinik for børn og unge med fatale sygdomme. Her er han havnet, fordi han lider af hukommelsestab efter en bilulykke. En gruppe læger arbejder med helt særlige metoder for at hente hukommelsen tilbage, og Barney har lovet, at han ikke vil knytte sig til de syge børn - for han er jo den eneste, der ikke skal dø i nærmere fremtid.

  Venskaber knyttes
  Men det bliver svært for Barney ikke at knytte venskaber, og efterhånden som sandhederne bliver lagt frem, kan det være rart at have nogle jævnalderende at støtte sig til.

  Harmonisk og bevægende
  Elijah Wood spiller fantastisk den sympatiske og elskelige hovedrolle - en lille brik i en hel film, der er harmonisk, bevægende og dramatisk - et meget fredeligt pusterum mellem mængderne af blinkende og bragende trendfilm.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  1999, USA, Psykologisk drama, Romantik, Teenagere, 92 min.

  Dansk titel: My Love My Life
  Instr: Martin Duffy Prod: Steven Haft, Larry Meistrich Manus: Jennifer Sarja Baseret på: roman af Robert Cormier Foto: Stephen Kazmierski Klip: Suzanne Pillsbury Mus: Christopher Tyng