Beck - Annonsmannen (2002)

  Svenske politifolk bliver sat på dødbringende opgaver, da en morder finder sine ofre via en avisannonce.


  UHYGGELIGT STÆRK THRILLER

  Endnu et uimodståeligt kapitel i sagaen om kriminalbetjentene Beck og Larsson, der tager sig kærligt af den svenske kriminalitet.

  Stærk nerve
  Der er i dette Beck-drama fra start til slut en nerve stærk, at man ikke slipper handlingen ét sekund: Beck og hans makkere, Larsson og Alice Levander, kommer på en meget nervepirrende opgave, da en kvinde findes myrdet.

  Morderisk sammenhæng
  Samtidig er en anden kvinde meldt savnet, og politiet ser efterhånden en sammenhæng: Det ser ud til, at begge kvinder har reflekteret på en annonce, og så i mødet med manden bag er blevet slået ihjel.

  Dyrkøbt beslutning
  For at komme tæt på manden bag annoncen, er politiet nødt til at tage alternative metoder i brug, og Alice Levander reflekterer på annoncen som interesseret kunde. Det skal vise sig at blive en dyrkøbt beslutning.

   

  Nerve og dramatik

  Det høje tekniske niveau kombineret med skuespil af meget høj standard gør "Beck - Annonsmannnen" til en velfungerende dramatisk filmoplevelse. Den megen nerve og dramatik, som historien rummer, går lige i blodet og beruser til den store guldmedalje. Man nyder også de gode sidehistorier, som fx Becks ubehagelige oplevelser med sit syge barnebarn.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024