Swan Song (1974)

  En populær countrysanger smider sin sure kone ud fra et privatfly og lader flyet styrte. Inden har han selv kastet sig ud i en faldskærm.


  LUFTBÅRNE BEVISER

  Selveste Johnny Cash spiller skurk over for kriminalbetjent Columbo, og det gør han egentlig meget pænt.

  Countrysanger som morder
  Cash er countrysangeren Tommy Brown, der har fået nok af sin trættende, moraliserende kone. Han beslutter sig derfor for at gøre en ende på hendes liv.

  Luftbåret mord
  Det bliver det lille privatfly, der bliver endestation for konen, idet Tommy lader flyet styrte ned. Inden er han selv sprunget ud med faldskærm og lægger sig ved flyvraget, så det skal se ud som om, at han mirakuløst har overlevet styrtet. Kriminalbetjent Columbo må lægge øre til en del af Tommy Browns countrymusik undervejs i sit opklaringsarbejde.

  Modspil savnes
  Episoden er frisk og skiller sig lidt ud på grund af det luftbårne mord. Peter Falk er i fin form, men savner det helt store modspil fra Cash til at kunne præstere sit bedste.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  1974, USA, Krimi, Drama, Columbo, 94 min.

  Dansk titel: Svanesang
  Instr: Nicholas Colasanto Prod: Edward K. Dodds Manus: David Rayfiel Baseret på: historie af Stanley Ralph Ross Foto: William Cronjager Klip: Bob Kagey Mus: Richard DeBenedictis