Road Trip (2000)

  En fyr er tæt ved at dumme sig med en hjemmelavet pornovideo og må sammen med tre venner rejse tværs gennem USA for at redde sin brøler.


  JAMMERLIGT

  Her bringer Philm.dk eksklusivt en effektiv opskrift på en jammerlig amerikansk komedie:
   

  Opskrift på jammerlig komedie

  Tag en håndfuld friskfyragtige, jævnt borgerligt udseende fyre, der stadig tror, de er sexede, men som bestemt ikke er det i kraft af deres vommede flæskekroppe eller gedigent bøvede mundskæg, også kaldet "lokumsbræt".

  Dullede sild
  Find et par dullede sild med iøjnefaldende kroppe og fyldige læber, lillepigeudstråling og g-strengstrusse og skriv dem sammen med de tidligere omtalte fyre i dit manuskript.

  Enkle pointer
  Vær i øvrigt omhyggelig med at dit manuskript bliver smækfyldt med kvikke replikker, hvor pointen helst skal være enkel at gennemskue, længe før, den bliver sagt. Hyr en række professionelle filmfolk og en lidt abet instruktør og kør på - succesen er hjemme!

  Skræmmende ubegavet
  Dette er selvfølgelig sagt lettere ironisk, men Todd Phillips' "Road Trip" er faktisk et ret godt eksempel på en film, der er bagt på ovenstående opskrift. En ganske skrækindjagende dårlig og skræmmende ubegavet måde at lave film på. I bedste komedie-tv-serie-stil kører historien derudad med rappe replikker, bøvede fyre og villige blondiner.

  Dumt dyt i bamsen
  En ung fyr er tæt på at begå en kæmpe brøler: Hans kæreste har ikke givet lyd fra sig længe. Han boller med en ny sild, der optager akten på video. Videoen havner i et brev til kæresten..

  For fuld skrue
  For at undgå at kæresten skal se videoen, vælger fyren at rejse tværs over USA. Sammen med tre andre småt begavede fyre kører han af sted for fuld skrue. Kan de nå det?..

  Påtagede stereotyper
  Skuespillet er forvrænget elendigt, pakket ind i tykke lag af påtagede stereotyper. Hvis man smiler ½ sekund i denne film, skal man enten være heldig eller også ualmindeligt tolerant med dårlige amerikanske komedier.  Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024