Another Gay Movie (2006)

  Fire unge homoseksuelle mænd lægger hovedet i blød for at miste deres anale mødom hen over sommeren.


  GAY OG GOKKE

  + PLUS: selvironi | plathed som våben | underholdende
  -MINUS: for meget af det gode | hysterisk

   

  Mange mindre vellykkede bøssekomedier har gennem årene forstyrret synet på og holdningerne til homoseksualitet gennem visning af latterliggørende overdrivelser, der sjældent har rod i virkeligheden.
   

  Lalleglad tilgang

  Fremskridtet for filmen "Another Gay Movie" i forhold til ovennævnte problematik er, at den helt og aldeles vedkender sig sin lalleglade tilgang og gør sine in real life bøsse-skuespillere til "gay og gokke" med ganske finurlig humor til følge.

  Anal selvironi
  Det er endog betragteligt plat fra ende til anden, men i og med at filmen netop beskæftiger sig selvironisk med ender - rettere sagt anal jomfruelighed og afskaffelsen af samme - lever man sig godt og grinende ind i det farverige plot.
   

  Frustrationen hersker

  Fire unge homoseksuelle venner er ved at være godt frustrerede over, at de endnu ikke har prøvet de helt vilde seksuelle eventyr, og de diskuterer, hvordan de over sommeren kan bakke hinanden op i at få taget hul på bylden.

  Ingen latterliggørelse
  Hver har særlige præferencer, og denne diversitet beskrives med en god portion lune og frem for alt selvironi. Det kommer der yderst komiske og grundlæggende latterlige situationer ud af - men altså ikke latterliggørende, og det er et stort plus.
   

  Overdrivelsens kunst

  Det er i alle aspekter en film, der spiller på overdrivelsens kunst. Stereotyperne er klæbrige langt ned ad låret - og resten i håret! Der er tale om en opstemt, fjollet, men også stærkt underholdende lille filmsag, som især et yngre publikum bør tage til sig med et smil.  Anmeldt i 2008 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  2006, USA, Komedie, Farce, Homoseksuelt tema, 92 min.

  Dansk titel: Another Gay Movie
  Instr: Todd Stephens Prod: Jesse Adams, Karen Jaroneski, Todd Stephens Manus: Todd Stephens Foto: Carl Bartels Klip: Jeremy Stulberg Mus: Marty Beller