Kali ma (2007)

  En indisk dreng bliver voldtaget af en fyr fra skolen. Da moderen erfarer dette, tager hun sagen i egen hånd.


  MOR TAGER AFFÆRE

  Denne kortfilm er en særdeles spøjs og samtidig jævnt ubehjælpsom fortælling om en ung indisk dreng, der har et noget prekært problem. Han kigger i skjul på fyrene i omklædningsrummet, og denne skjulte lyst opdager Peter King, der knepper og bemaler den homofile knægt som "straf".

  Sagen i egen hånd
  Da den indiske drengs mor opdager, at hendes søn bliver udnyttet, tager hun sagen i egen hånd. Og det kommer Peter King vist til at fortryde.

  Homo-undertoner
  Filmens homo-undertoner er tætpakket i kulturelle klæder, hvor den korporlige mor spiller hovedrollen og bliver det egentlige komiske omdrejningspunkt.

  Ren "morskab"
  Der er ikke nogen form for identifikation med det homoseksuelle undertema. Kortfilmen er ren "morskab" for nu at blive i centreringen omkring moderen.

  Farvestrålende
  Som lille og farvestrålende komedie fungerer "Kali Ma" nogenlunde, men skuespillet og teknikken er grænsende til det ubehjælpsomme.  Anmeldt i 2011 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2007, USA, Indien, Thriller, Homoseksuelt tema, Teenagere, Coming of Age, 14 min.

  Dansk titel: Kali ma
  Instr: Soman Chainani Prod: Jennifer Handorf Manus: Soman Chainani Foto: Stuart Hall Klip: Chris Bove Mus: Luciano Storti
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation