My Last Ten Hours With You (2007)

  To mænd oplever deres sidste ti timer sammen, inden de endegyldigt slår op med hinanden.


  BREAKING UP IS HARD..

  Det er hårdt at slå op, og tusindvis af film har forsøgt at beskrive den hjerteskærende proces, når et par bryder alle intime bånd.
   

  Australsk parløb

  Hér så i et kortformat, nærmere bestemt i et 15 minutters australsk parløb mellem Jeremy og Mark, et homoseksuelt par, hvis forhold synger på sidste vers.
   

  Skal ikke vare evigt

  Filmen ønsker at beskrive deres sidste ti timer sammen – mens de altså endnu er kærester, men hvor det er ved at gå op for dem begge (i forskellige tempi), at det nok alligevel ikke skal være for evigt.

  Ufokuseret
  Det er der kommet en lidt springende og ufokuseret film ud af. Man kunne have ønsket sig en større fokusering på de bagvedliggende følelser. I stedet har instruktør Sophie Hyde sit hovedfokus på en 'dokumentarisk' visuel stil, der kvæler eventuelle mere psykologiske temaer. Så man føler langt fra, at man kommer under huden på Jeremy og Marks sidste desperate og frustrerede krumspring udi sex, småskænderier og diskussioner.  Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  2007, Australien, Drama, Romantik, Homoseksuelt tema, 15 min.

  Dansk titel: My Last Ten Hours With You
  Instr: Sophie Hyde Prod: Rebecca Summerton Manus: Matthew Cormack Foto: Bryan Mason Klip: Bryan Mason Mus: Jason Sweeney
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation