I skyttens tegn (1978)

  Et par danske agenter er på jagt efter en pudderdåse, der indeholder hemmelige planer om raketbaser, og jagten kulminerer på en bolleklinik.


  LAVPUNKTS DÅSEJAGT

  Sammenhængende film:
  I jomfruens tegn (1973)
  I tyrens tegn (1974)
  I tvillingernes tegn (1975)
  I løvens tegn (1976)
  I skorpionens tegn (1977)
  I skyttens tegn (1978)

  6. og sidste film, der forenede hardcore porno med klassisk fladpandet folkekomedie er også den mest idiotisk ringe i serien.
   

  Tyndest mulige suppe

  Her får man virkelig serveret den tyndest mulige suppe, henkogt på et komplet afpillet ben, hvor alle involverede vakler omkring i et lattervækkende hysteri. Ole Søltoft er mere tilbagetrukket end i de fem foregående film men spiller dog stadig rollen som agent Jensen, der i denne film er på jagt efter en pudderdåse.

  Jagten på dåsen
  Pudderdåsen skal efter sigende indeholde hemmelige planer om raketbaser, men der er flere dåser i omløb, og jagten på den rigtige dåse bliver hektisk.

  Rigeligt med dåser
  Dåser er der også rigeligt af i en helt anden betydning: Agent Jensen og hans medagent Arnold havner nemlig på Paul Hagens hospitalsklinik for alternativ kalorieforbrænding. Her dyrkes der sex og tælles kalorier for åbent tæppe. Og de liderlige, nøgne unge kvinder byder sig til, så snart et mandfolk viser sig, så det kan nok være, at der bliver bollet igennem.

  Uskønne samlejer
  "Plottet" er så tyndt, at det er tæt på ikke at være der. Filmen er udelukkende en sidste rutinemæssig centrifugering af stjernetegns-idéen, komplet med talrige nærbilleder af uskønne samlejer.

  Død ved kvælning
  Overspillet er til at få øje på, hvis man da overhovedet kan tale om spil. De nøgne kvinder er i hvert fald komplet talentløse, så snart de åbner munden for at udgyde ord, og de etablerede skuespillere er fanget i et spind, der bringer dem til en effektiv død ved kvælning. Tag for eksempel Karl Steggers totalt overgearede vikarchef for den hemmelige efterforskning. Han tror fuldt og fast, at han er Christian IV, komplet med bind for det ene øje.  Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024