Above Suspicion [2] (2010)

  En udspekuleret morder kopierer en forbrydelse fra 1947 ned i mindste detalje, og politiet har svært ved at gennemskue ham.


  MORDERISK SMIL

  Sammenhængende i denne serie:
  Above Suspicion [1] (2009)
  Above Suspicion [2] (2010)
  Above Suspicion [3] (2011)

  Gedigen og spændende anden sæson i selskab med politi og morder i klassisk britisk krimi: Lynda La Plante har selv skrevet manuskriptet på baggrund af sin succesfulde roman.

  En morder-kirurg
  En morder er løs, og det bliver hurtigt klart, at han må have evner som kirurg. Han har nemlig delt sit offer i to, drænet det for blod og fjernet de indre organer. Det tager politiet et stykke tid at gennemskue den åleglatte morder, der lige til det sidste forsøger at glide af på alle anklager.

  Et godt stykke over middel
  Dyster og relativt makabert er serien ufiltreret i sin tilgang til det uhyggelige. Men det er ligeså meget de mange mellemmenneskelige dramaer på kryds og tværs af politi og aristokrati, der giver sæsonen et løft et godt stykke over krimi-middel.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  2010, Storbritannien, Krimi, Drama, 130 min.

  Dansk titel: Above Suspicion [2. sæson] (tvs)
  Instr: Gillies MacKinnon Prod: Chris Clough Manus: Lynda La Plante Baseret på: roman af Lynda La Plante Foto: Nigel Willoughby Klip: Anne Sopel