Avenging Angelo (2002)

  En bodyguard forelsker sig i den kvinde, han passer på, men hun er naiv og længe om at læse hans signaler.


  USKYLDIG ACTIONHUMOR

  Ikke nogen hurra-filmoplevelsen men trods alt helt igennem tilforladelig actionkomedie med hjertet på rette sted: "Avenging Angelo" leverer fin kantet humor i en selvironisk actionindpakning.

  Dårlig signallæser
  Bodyguarden Frankie har altid haft et godt øje til den overklassekvinde, han passer på. Men hun, Jennifer, er mere naiv end en 3-årig og bestemt ikke god til at læse signaler.

  Romantikken kan bruse
  Men en trist hændelse, hvor Jennifers far bliver skudt (og vel at mærke den biologiske far, hun ikke vidste, hun havde) bringer langsomt men sikkert body og guard tættere på hinanden, så violinerne og romantikken med lidt held kan bruse.

  Veloplagt naiv
  Sylvester Stallone er ikke noget stort komisk talent, og det bliver ret tydeligt i et par kejtede scener. Til gengæld er Madeleine Stowe ualmindeligt veloplagt som den klodset-dumt-naive, Jennifer. Der er langt mellem de solide grin, men filmen fungerer alligevel pænt på de præmisser, den nu engang har at bygge på.

  Anthony Quinns sidste film
  Filmen byder på et sidste møde med Anthony Quinn i rollen som Jennifers biologiske far.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  2002, USA, Frankrig, Schweiz, Komedie, Action, Romantik, 97 min.

  Dansk titel: Avenging Angelo
  Instr: Martyn Burke Prod: Tarak Ben Ammar, Elie Samaha, Stanley Wilson Manus: Steve Mackall Foto: Ousama Rawi Klip: David Codron Mus: Bill Conti