Mad Dogs [2] (2012)

  Fire britiske fyre på Mallorca med taskerne fulde af Euro forsøger desperat at ryste hævntørstige bagmænd af sig.


  LIVSFARLIG FERIE [2]

  Sammenhængende i denne serie:
  Mad Dogs [1. Season] (tvs) (2011)
  Mad Dogs [2. Season] (tvs) (2012)
  Mad Dogs [3. Season] (tvs) (2013)
  Mad Dogs [4. Season] (tvs) (2014)

  Mere drengerøv på komedie i knap så velafbalanceret krimihumor: 2. sæson af "Mad Dogs" har øjeblikke af vidunderlig uhøjtidelig intensitet men falder også for fristelsen og kammer over i det ekstreme.

  Svedig spansk sommer
  Fire britiske venner i deres "bedste alder" er overladt til tilfældighederne og deres glatte ansigter i den svedigt spanske sommer.

  Millioner af euro
  Fra Mallorca går turen til Ibiza i et ikke videre vellykket forsøg på at ryste pengebagmænd af sig og hvidvaske millioner af euro med hjælp fra en lidt for kærkommen brunette.

  Stærkt krydderi
  Der kommer stærkt krydderi på begivenhederne, da David Warner træder ind i billedet som den aldrende hovedbagmand, Mackenzie, med helt egne metoder.

  Sprødt komisk lys
  Ellers lever denne anden sæson højt på den fint fordelte absurde humor, der hele tiden sætter de hårdt pumpede kriminaltemaer i et sprødt komisk lys.

  Absurde scenarier
  Man savner den rene linje, der prægede første sæson, men er stadig helt sporet ind på det absurde scenarie, hvor usandsynligt det end måtte være.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  2012, Storbritannien, Krimi, 180 min.

  Dansk titel: Mad Dogs [2. sæson] (tvs)
  Instr: James Hawes Prod: Suzanne Mackie Manus: Cris Cole Foto: Tony Slater-Ling, David Higgs Klip: Tania Reddin, David Blackmore Mus: Ben Bartlett, David Higgs
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation