The Mexican (2001)

  En amerikaner får et ultimatum og havner i Mexico, hvorfra han forsøger at smugle en ganske særlig pistol tilbage over grænsen.


  ET STORT HULRUM

  Actionkomisk trummerum: "The Mexican" er sandt for dyden en alt andet end vellykket film - konstant musikunderlagt, overspillet og med en decideret latterlig historie.

  Et ultimatum
  Amerikaneren Jerry får et ultimatum, hvor han enten bliver brændt levende i bagagerummet på en bil eller drager til Mexico for at gøre lyssky handler i bagmænds tjeneste.

  Antik pistol
  Han vælger det sidste og står snart med en ganske særlig antik pistol i hånden. Det siges, at den er forbandet, og Jerry vil nu forsøge at smugle den tilbage over grænsen.

  Rapkæftet bitch
  Med i Mexico er kæresten Samantha, en rapkæftet bitch, der ikke sådan lader sig skose. Måske kan tiden i Mexico bringe det umage par lidt tættere sammen?

  Standard-overgearet
  Man forsøger sig med et standard-overgearet glimt i øjet i replikvekslinger og den ualmindeligt dræbende mexicanske musikunderlægning. Ganske uden held.

  Ucharmerende spradebasse
  "The Mexican" bliver aldrig andet end en ucharmerende spradebasse, der nok forsøger at byde sig til, men som man helst bare vil ignorere. Hverken Brad Pitt eller Julia Roberts viser komisk talent, sidstnævnte falder i de mest udvandede scener fatalt igennem.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  2001, USA, Komedie, Krimi, 123 min.

  Dansk titel: The Mexican
  Instr: Gore Verbinski Prod: John Baldecchi, Lawrence Bender Manus: J.H. Wyman Foto: Dariusz Wolski Klip: Craig Wood Mus: Alan Silvestri