Garfield (2004)

  En tyk kat frustreres, da dens ejer får en hund. Men da hunden kidnappes, sætter katten sig alligevel for at finde den.


  EN KATTEMISSION

  En tyk, animeret og talende kat med personlighed. Tegneserielæsere og tegnefilmsfantaster kender alt til den lasagne-elskende kat, Garfield, og her kommer turen så til det store lærred.

  Trodsig næsvished
  Det er ikke en ubetinget succesrig transformation, men en smule af den trodsige næsvished går igen. Det former en pletvis morsom og børnevenlig komedie, hvor animationen træder pænt i baggrunden for et lille dyrefamiliedrama.

  Kat & hund imellem
  Garfield har normalt sin ejer for sig selv, men en dag får han konkurrence fra hunden Futte. Da Futte bliver kidnappet for sine hundekunsters skyld, sætter Garfield sig dog for at hente ham hjem igen.

  Nuttet samspil
  Ikke uden charme, særligt i det nuttede "samspil" mellem kat og hund. Man må dog konstatere, at "Garfield" glider af på overfladen: end ikke nyhvæssede kløer kan bore sig ret meget fast.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023

  Fakta om filmen

  2004, USA, Komedie, Animation, Dyr på film, 80 min.

  Dansk titel: Garfield
  Instr: Peter Hewitt Prod: John Davis Manus: Joel Cohen, Alec Sokolow Baseret på: tegneserier af Jim Davis Foto: Dean Cundey Klip: Peter E. Berger, Michael A. Stevenson Mus: Christophe Beck