Homeland [2] (2012)

  En mariesoldat vender hjem til kernefamilien i USA efter otte år i fangenskab og tortur i Irak. Meget har ændret sig, mest af alt soldaten selv.


  HJEM KÆRE HJEM #2

  Sammenhængende i denne serie:
  Homeland [1. Season] (tvs) (2011)
  Homeland [1. Season] (tvs) (2012)
  Homeland [3. Season] (tvs) (2013)
  Homeland [4. Season] (tvs) (2014)
  Homeland [5. Season] (tvs) (2015)

  Mere sovs til kartoflerne: anden sæson af "Homeland" har noget mere smag, farve og konsistens til en dramatisk tv-oplevelse med kant.

  Komplicerede tråde
  Godt nok er det ikke alle begivenhederne i det komplicerede net af hemmelige efterforskningstråde, der er lige troværdige, men spændingen er ikke til at stoppe.

  Højt på strå
  Marinesoldaten Nicholas Brody er efter hjemkomsten til USA højt på strå i national politik, faktisk tyder alt på, at han er tæt på at blive vicepræsidentkandidat.

  Ikke rent mel i posen
  Men som CIA samtidig optrevler, har Nicholas alt andet end rent mel i posen: han er efter alt at dømme terrorist og vil USA det ondt - så nu er spørgsmålet, om han kan stoppes i tide.

  Sofistikeret dramatik
  Her er langt flere scener af høj intensitet og nærvær end i første sæson, både fordi der er kommet mere kød på skuespil og historie, men også fordi dramatikken er mere sofistikeret. Det former en vanedannende sæson, hvor man lettere kan bære over med de noget usandsynlige udviklinger.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024