Beverly Hills Ninja (1997)

  En overvægtig, hvid amerikaner, der er vokset op blandt ninjaer i Japan, hyres som ninja i Guds eget land - og laver masser af ballade.


  ULTIMATIV DUMHED

  Her skrabes bunden, så det slår gnister. I en vanvittig komedie fuldstændig uden timing og med et skuespil, der er langt værre end forfærdeligt.


  Fedmen som varemærke
  Med fedmen som sit (eneste?) anvendelige varemærke folder Chris Farley sig ud som dum og klodset ninja - eller det vil han i hvert fald gerne være.

  Ninja-evner?
  Da han ved et tilfælde får en opgave i USA, hvor han skal hjælpe en smuk og barmfager blondine med sine ninja-evner, sætter han det meste af byen - hvis ikke hele nationen - på den anden ende.

  Tyndt og tåbeligt
  Det er tyndt, det er tåbeligt, og det er frem for alt fatalt umorsomt og gumpetungt. Chris Farley er svært ringe i denne, en af sine sidste roller, før han kradsede af i en meget ung alder.

  Hovedet under armen
  Genrefilms-veteraninstruktør Dennis Dugan har hovedet under armen, og ikke engang eksotiske locations og potentielt opløftende biroller kan redde denne komedie fra det sorte hul.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1997, USA, Action, Komedie, Farce, 88 min.

  Dansk titel: Beverly Hills Ninja
  Instr: Dennis Dugan Prod: Bradley Jenkel, Brad Krevoy, Tony Shimkin, Steven Stabler Manus: Mark Feldberg, Mitchell Klebanoff Foto: Arthur Albert Klip: Jeff Gourson Mus: Arthur Albert